Norge - og tilbake igjen?

I skrivende stund sitter jeg, utrolig nok, i Norge. Pga sykdom ble det nødvendig for meg å reise hjem for å få legeutredning - MEN jeg kommer forhåpentligvis sterkt tilbake etterhvert, med nye krefter og masse overskudd!
I mellomtiden skal jeg prøve å nyte tiden her i Norge, og prøve å legge det i Gud sine hender.
Rett før jeg reiste fra Ngaoundere, la jeg merke til noe i en sang som jeg syntes var veldig fint, og som jeg prøver å hvile i:

"You set my feet upon the rock."

Reisen gikk forresten strålende, og jeg fikk følge hele veien - helt fra Ngaoundere hvor en hel forsamling sto på verandaen min og vinket, til Sola, hvor besteforeldrene mine og Evy fra NMS tok meg i mot med åpne armer. Jeg var så heldig at jeg fikk reise sammen med en mann som er ansatt i SIK, og reisefølget kunne ikke vært bedre.
Men det å komme fra et land preget av korrupsjon, fattigdom, varme og glede til et kaldt og rikt land hvor alt dreier seg om svineinfluensa - det var ganske spesielt.
Jeg tror jeg fikk mer kultursjokk nå enn det jeg fikk da jeg reiste til Kamerun, kanskje litt fordi jeg ikke var forbedt på å komme til Norge igjen så raskt.
Så jeg hviler meg hos besteforeldrene mine i Sandnes i noen dager nå, mens jeg holder verden litt på avstand. Så husker jeg nok raskt hvordan det er å være nordmann i Norge når jeg kommer meg til Kristiansand.. :)
Men litt til får det vente. Jeg tror jeg setter livet på pause i noen dager først, og nyter å bli vartet opp av to herlige besteforeldre!

2 kommentarer

Hanna

19.nov.2009 kl.14:33

Så dumt du måtte reisa heim. Sykdom e noge herk...

Men eg hb eg får sett deg før du (forhåpentligvis!) stikke avgårde ijen. Eg kan lett setta av litt ti i eksamenslesinga mi t å hørra koss du har hatt d. Blir spennande :)

Velkommen heim. Hb helså forbedre seg fort fort!

Klem

Hilde Marie

15.des.2009 kl.01:03

Var kjempekoselig å se deg. :)

Lykke til med boka!

Og så håper jeg vi sees igjen om ikke så lenge!

God jul!! :)

Skriv en ny kommentar

Hilde Marie

Hilde Marie

20, Kristiansand

Hvem: Hilde Marie Fardal Hvor: Ngaoundéré, Kamerun, som ettåring for NMS. Ha en herlig dag! :)

Kategorier

Arkiv

hits