Gaven.Oh, happy day! :)

Fra boka "LOVE STORY - En vanlig norsk jentes møte med Den Store Kjærligheten"
(av Anne Christiansen)

"... Jesus kom jo for å frelse syndere. Men jeg var jo bare en helt alminnelig jente, som hadde gått gjennom skolen med gode karakterer i alle fag og ikke gjort noen drastiske ting i det hele tatt. Hvordan skulle jeg klare å passe inn i kategorien "virkelig synder" som Jesus ville frelse?
Nå fikk jeg se hele syndeproblemet i et nytt lys: Gjennom det at Adam og Eva syndet mot Gud ble hele menneskeslekten syndere. Vi mistet den rettferdighetsnaturen vi i utgangspunktet hadde hatt i skapelsen, og fikk syndenatur i stedet. Det var derfor Jesus måtte dø i vårt sted. Han tok vår syndenatur, så vi kunne få hans rettferdighetsnatur!
......

Jesus behøvde selvsagt ikke å utkjempe noen kamp med djevelen i sitt eget sted. Han var jo Gud! Men han ble lik oss mennesker og kjempet imot djevelen i vårt sted.
......

Nå har Gud gjort det slik at om du tror i ditt hjerte at Gud reiste Jesus opp fra de døde, og at han lever; at Jesus er Herre, så vil denne frelsen bli din. Det finnes ingen nøytrale soner i den åndelige verden.
Du tror kanskje at du er din egen herre. Men det er fullstendig feil. Om du ikke har Jesus som Herre, så er du under den ondes åk, enten du vil det eller ei.
.......

Dette var jo helt enormt! Jeg så det! Jeg så det! Jeg så det!
Det Jesus hadde gjort, hadde han gjort i mitt sted. Jeg var den som egentlig skulle ha vært straffet for mitt opprør mot Gud. Men Jesus gjennomgikk hele denne straffelidelsen i stedet for meg!
En lidelseshistore Gud hadde varslet mange ganger og på ulike måter.
......

Det var nesten for godt til å være sant. At jeg som frivillig hadde forlatt ham, kunne komme tilbake til ham. Han ville ta meg imot med åpne armer, selv om jeg ikke hadde noe å tilby ham i gjengjeld.
Dette ville jeg ha for alt i livet."

Tusen takk, Tor Arne, for at du er den inspirasjonen du er, for at du er et levende bevis på at det alltid er håp, for at du lar Jesus lyse gjennom øynene dine og for at du ga meg denne herlige boka! :)


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hilde Marie

Hilde Marie

20, Kristiansand

Hvem: Hilde Marie Fardal Hvor: Ngaoundéré, Kamerun, som ettåring for NMS. Ha en herlig dag! :)

Kategorier

Arkiv

hits